www.bismarksipicasso.ro

Tinichigerie vopsitorie Iasi - service auto - Bismark & Picasso

facebook picasso

Contact
Mobil: 0757 368 188

Mobil: 0722 430 216
Mobil: 0725 923 566

Program de lucru
Luni-Vineri - 08:00-17:30
Sambata - 08:00-13:00
Duminica inchis

Cum lucram

Pe scurt


Executam lucrari profesionale de tinichigerie, vopsitorie, sudura auto. Lucram cu firmele de asigurari colaborand cu serviiciile de constatari daune inclsiv CASCO.
Onoram contracte cu firme ori asociatii sau institutii cu flote auto.
Lucram cu persoane fizice la preturi rezonabile.
Avem dotari de service auto profesionale.
Suntem autorizati RAR.
Suntem platitori TVA.

constatare
constatare

Constatarea

constatare

Constatarea se efectueaza in prima etapa la centrul de constatari daune corespondent po;itei de asigurare, in cazul lucrarilor decontate de asiguratori. Apoi o constatarea reala se efectueza la noi dupa ce sunt demontate elementele avariate si unde de regula constatam si alte pagube a unor componente ascunse ochiului in prima faza. In aceste cazuri anuntam clientul pentru a lua legatura cu firma asiguratoare de unde un reprezentant va veni pentru confirmare si completare ulterioara a listei de necesar piese, sau lucrari in plus de efectuat.
Daca reparatia se efectueaza in regie proprie, clientului ii este alcatuit un deviz de lucrari si i se comunica pretul si timpul de lucru.
Desi acestei actiuni i se spune constatare noi o numim mai degraba consultanata pentru ca totul se desfasoara in cadrul unei intalniri cu clientul unde pe langa constatare, clientului ii sunt recomandate cele mai bune variante in raport calitate pret, solutii economice unde se stabilesc elementele ce trebuie cumparate sau care merg reparate, ori indrumari spre parteneri ori colaboratori.


De ce Bismark

Bismarck a fost unul din cei mai buni cancelari ai Germaniei. Dar noi nu ne-am gandit la el. Ne-am gandit la cel mai puternic crucisator al celui de-al doilea razboi mondial, care a dominat marile si a impresionat o lume intreaga. Dar nu ne-am gandit nici la razboi. Ne-am gandit la sudorii si tinichigiii care au pus in manopera mii de tone de fier pentru a fi construit si ne-am propus ca si noi la nivel de service auto sa fim cel putin la fel de seriosi.

De ce Picasso

Raspundem scurt. A fost tata culorilor, vopselelor si a exprimarii cromatice.
Cu gandul la aceste simboluri, va asteptam in service-ul nostru sa ne exprimam si noi profesionalismul pe masinile dvs.