logo bismarkpicasso

0757 368 188

Bulevardul Chimiei 10G

Constatarea se efectueaza in prima etapa la centrul de constatari daune corespondent po;itei de asigurare, in cazul lucrarilor decontate de asiguratori. Apoi o constatarea reala se efectueza la noi dupa ce sunt demontate elementele avariate si unde de regula constatam si alte pagube a unor componente ascunse ochiului in prima faza. In aceste cazuri anuntam clientul pentru a lua legatura cu firma asiguratoare de unde un reprezentant va veni pentru confirmare si completare ulterioara a listei de necesar piese, sau lucrari in plus de efectuat.
Daca reparatia se efectueaza in regie proprie, clientului ii este alcatuit un deviz de lucrari si i se comunica pretul si timpul de lucru.
Desi acestei actiuni i se spune constatare noi o numim mai degraba consultanata pentru ca totul se desfasoara in cadrul unei intalniri cu clientul unde pe langa constatare, clientului ii sunt recomandate cele mai bune variante in raport calitate pret, solutii economice unde se stabilesc elementele ce trebuie cumparate sau care merg reparate, ori indrumari spre parteneri ori colaboratori.

Distribuie :