logo bismarkpicasso

0757 368 188

Bulevardul Chimiei 10G

Despre noi

Cine suntem?

Tinichigerie și vopsitorie auto Iași

Echipa noastra  va este alaturi in orice situatie,contacteaza-ne iar unul din colegii nostrii va fi la dispozitia dumneavoastra pentru orice nelamurire !

Țintim mereu spre calitate și sastifacția clientului astfel încât serviciile noastre să poată fi recomandate și eficiente, dar și accesibile.

Viziune

Viziunea noastră este să construim relații durabile cu clienții noștri, prin oferirea unui serviciu personalizat, care să răspundă nevoilor și așteptărilor acestora, la un preț accesibil.

Misiune

MIsiunea noastra este sa fim alaturi de clientii in orice situatie.

Valori

Masina ta este pe maini bune

Professional Mechanic Repairing Car.

DE CE NOI?

Experiență. Dedicare. Profesionalism.

Stand de readucere la parametri standard a elementelor de sasiu. Prese de indreptare si cricuri specifice atelierelor de tinichigerie.Aparate de sudura profesionale cu temperaturi reduse care nu afecteaza elementele vecine elementului sudat
Cabina profesionala de vopsit cu umidificator in mediu curat fara particole de praf sau alte particole ce se pot lipi de vopsea, pistoale speciale si compresor de aer cu butelie de volum mare, pentru a mentine constanta pulverizarea vopselelor si lacurilor auto.Cuptor special de uscare la cald cu umiditate si temperatura controlata
Elevatoare performante pentru efectuarea in conditii optime de lucrari constatare, demontare si reansamblare.
Dispozitive speciale de scoatere si reatasare a geamurilor auto.Toate uneltele si sculele sunt verificate metrologic si agreate RAR.

Bismarck a fost unul din cei mai buni cancelari ai Germaniei. Dar noi nu ne-am gandit la el. Ne-am gandit la cel mai puternic crucisator al celui de-al doilea razboi mondial, care a dominat marile si a impresionat o lume intreaga. Dar nu ne-am gandit nici la razboi. Ne-am gandit la sudorii si tinichigiii care au pus in manopera mii de tone de fier pentru a fi construit si ne-am propus ca si noi la nivel de service auto sa fim cel putin la fel de seriosi.

 

Raspundem scurt. A fost tata culorilor, vopselelor si a exprimarii cromatice.
Cu gandul la aceste simboluri, va asteptam in service-ul nostru sa ne exprimam si noi profesionalismul pe masinile dvs.