logo bismarkpicasso

0757 368 188

Bulevardul Chimiei 10G

I.T.P. și Service

Când vine vorba de repararea si intretinerea autovehiculelor, Car Inspect este cea mai buna solutie deoarece  dispunem de toata logistica pentru I.T.P., asigurarea pieselor de schimb si efectuarea lucrarilor de reparatie de orice fel!

Contactează-ne

Ce ne recomandă?

Car Inspect este autorizat in fiecare an de catre Registrul Auto Roman pentru efectuarea reparatiilor pe majoritatea marcilor auto. De asemenea, personalul este instruit periodic, astfel ne asiguram ca suntem la curent cu cele mai noi tehnologii si inovatii in domeniul auto.

Car Inspect este autorizata RAR să efectueze inspectii tehnice periodice, in cadrul statiei ITP proprii, pentru clasele II si III de autovehicule. Aceste clase includ urmatoarele categorii de autovehicule, indiferent de masa maxima autorizata:

  • Autovehicule rutiere – autoturisme, microbuze, tractoare, camioane
  • Autovehicule utilitare, mixte, specializate
  • Autorulote
  • Remorci, semiremorci si rulote cu si fara sistem de franare;

Noi, cei de la Car Inspect, în cursul celor 13 ani de experiență am învățat și știm exact ce iți trebuie – servicii profesionale, la prețuri reduse, asigurându-ne permanent ca neplăcuta experiența de a duce mașina la reparat ,va deveni un lucru lipsit de griji.

Cand aveti incredere in tehnicienii de la Car Inspect, aveti incredre in faptul ca masina dumneavoastra va fi deservita de cei mai buni specialisti in domeniu. Faptul ca beneficiati de serviciile noastre, printr-un simplu apel telefonic putem veni in ajutorul dumneavoastra ridicand masina din locatia in care s-a defectat sau programand cu prioritate autovehicolul pentru efectuarea reviziilor ori reparatiilor intr-un timp rezonabil indeplinind standardele de calitate in domeniu.

Va garantam servicii de calitate pentru reparații si intretinere autoturismelor dumneavoastra!