Cosmetica Auto

Cu o curatare atenta si o intretinere regulata, detailing-ul auto poate ajuta la prelungirea durabilitatii si frumusetii masinii, precum si la cresterea valorii acesteia pe piata.

Contactează-ne

Ce ne recomandă?

Noi credem că fiecare automobil merită o atenție specială și de aceea ne-am specializat în oferirea serviciilor de detailing. Fiecare mașină primește un tratament complet personalizat.

Vă invităm să ne contactați astăzi pentru a vedea cu ochii dumneavoastră cum poate fi transformată mașina dumneavoastră. Suntem convinși că veți fi impresionați de rezultate!

Aplicarea unui polish auto poate fi realizata prin mai multe etape, precum curatarea superficiala a masinii, aplicarea polish-ului, frecarea si lustruirea acestuia. Este important sa se respecte indicatiile producatorului in ceea ce priveste modul de utilizare si timpul de actionare al polish-ului.

Polish-ul auto poate oferi masinii un aspect proaspat si stralucitor, precum si o protectie de durata impotriva zgarieturilor si a efectelor nocive ale mediului. Prin urmare, este o investitie importanta pentru orice proprietar de automobil care doreste sa-si mentina masina in cea mai buna stare posibila.

Avantaje :

  1. Protejarea vopselei: Detailing-ul auto poate proteja vopseaua de deteriorările cauzate de factorii externi precum razele UV, ploaia şi zăpada.

  2. Îmbunătăţirea valorii de revânzare: Un automobil bine întreţinut şi curat poate avea o valoare de revânzare mai mare.

  3. Prolongarea duratei de viaţă a maşinii: Prin îndepărtarea impurităţilor şi protejarea contra factorilor externi, detailing-ul poate prelungi durata de viaţă a maşinii.

  4. Îmbunătăţirea performanţei: Detailing-ul poate îmbunătăţi performanţa prin îndepărtarea impurităţilor şi optimizarea sistemelor de aerisire.

  5. Îmbunătăţirea aspectului: Detailing-ul poate face ca maşina să arate mai bine şi să aibă un aspect mai curat şi mai atractiv.

  6. Prevenirea ruginirii: Prin protejarea metalelor expuse, detailing-ul poate preveni apariţia ruginii.

  7. Reducerea mirosurilor neplăcute: Detailing-ul poate îndepărta mirosurile neplăcute din interiorul maşinii.