logo bismarkpicasso

0757 368 188

Bulevardul Chimiei 10G

Tinichigeria

Suntem un grup de experți în repararea și întreținerea mașinilor, dedicați să oferim clienților noștri cea mai înaltă calitate în serviciile de tinichigerie.

Indiferent de problema cu care se confruntă mașina dumneavoastră, fie că este vorba despre o zgârietură minoră sau o coliziune majoră, echipa noastră de tinichigeri cu experiență poate să o repare cu rapiditate și eficiență.

Folosim tehnici moderne și echipamente de înaltă calitate pentru a garanta că fiecare mașină care trece prin atelierul nostru este reparată la standarde înalte de calitate. De asemenea, ne asigurăm că toate materialele folosite în procesul de reparare sunt de cea mai înaltă calitate, astfel încât să putem oferi clienților noștri o garanție pe termen lung.

Vă invităm să ne contactați astăzi pentru a programa o evaluare gratuită a mașinii dumneavoastră și pentru a afla cum putem să vă ajutăm să o reparați și să o întrețineți la standarde înalte. Suntem convinși că veți fi mulțumiți de serviciile noastre de tinichigerie!

Distribuie :